TOTALENTREPRISE SOM EFFEKTIV LØSNING

Lindrup Byg ApS udfører alle tænkelige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget. Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen og har specialiseret os særligt i arbejdet med vinduer og døre.

Lindrup Byg ApS tager hånd om opgaver for privatpersoner, boligforeninger, erhverv og i kommunalt regi i Sorø, Ringsted og Slagelse.​

Vores firma varetager alt lige fra en mindre opgave til totalentreprise. Når der er tale om totalentreprise bliver bygningsopgaven tildelt en entreprenør, der forestår al projektering samt udførelse til det fuldt ud færdige projekt. Således skal du vælge en totalentreprise, hvis du vil have, at vi hjælper dig med hele processen fra start til slut.

Lindrup Byg Aps

Lindrup Byg Aps udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde med fokus på det gode håndværk og med kunden i centrum. Vi tilbyder vores hjælp til både private og erhverv på hele Sjælland, primært i lokalområdet Ringsted, Sorø og Slagelse.

Skal vi bygge for dig?

Kontakt os på tlf. 57 80 71 35 eller 20 29 82 88
Du kan også skrive til os her: send os en besked

Renovering og reparation​ af høj kvalitet

Du kan trygt overlade din renoverings- eller reparationsopgave til Lindrup Byg ApS, da vores tømrere har stor erfaring på dette felt. Der hvor vores egen faglighed ikke er tilstrækkelig, samarbejder vi med en række kompetente håndværkere.

​Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Således er dit hus altid i trygge hænder hos os, uanset om du skal have lavet mindre tømrer- og snedkeropgaver eller om du vælger en totalentreprise.

​Hør mere om vores arbejde og totalentreprise

Hvis du vil høre mere om vores opgaver eller er interesseret i en totalentreprise, så kontakt os allerede i dag.

Vores garantier

Følg os på Facebook