​TILBYGNING ELLER OMBYGNING TIL DIT HUS

Lindrup Byg ApS bygger til og bygger om efter kundens ønsker, behov samt økonomi. Skal du have flyttet en væg, opført en ny eller bygget en hel længe til på dit hus, så er vi de rette at kontakte. Kun fantasien sætter grænser, når der er tale om tilbygning eller ombygning af hus.

​Vi er gerne behjælpelige fra første tegning til sidste finish, og vi arbejder for private, erhverv, industri og kommuner i Sorø, Ringsted og Slagelse. Derfor skal du vælge os, hvis dit hus eller din virkomhed har brug for en professionel tilbygning eller andet.

​Energioptimering

Hvis du ønsker at spare penge på varmeregningen og samtidig energioptimere dit hjem eller din virksomhed, er Lindrup Byg ApS din rette samarbejdspartner. Vores ekspertise er stor, når det kommer til energioptimering af bygninger. Hvis du alligevel har planer om at få en tilbygning til dit hus, så kan du ligeså godt også overveje en energioptimering.

Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Efterisolering
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Facadebeklædning

Lindrup Byg Aps

Lindrup Byg Aps udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde med fokus på det gode håndværk og med kunden i centrum. Vi tilbyder vores hjælp til både private og erhverv på hele Sjælland, primært i lokalområdet Ringsted, Sorø og Slagelse.

Skal vi bygge for dig?

Kontakt os på tlf. 57 80 71 35 eller 20 29 82 88
Du kan også skrive til os her: send os en besked

Vi er omfattet af

Kontakt os og hør mere om tilbygning

Hvis du vil høre mere om vores arbejde eller er interesseret i at få lavet en tilbygning til dit hus, så kontakt os allerede i dag.

Vi er medlem af

Følg os på Facebook