UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE UDFØRES

Lindrup Byg ApS er vindueseksperter. Vi har alenlang erfaring på området og kan både rådgive om vinduer og døre samt udføre det praktiske arbejde. Således får du altid udført professionelt arbejde ved udskiftning af vinduer og døre, når du vælger os. ​Hvis du har brug for hjælp fra et erfarent og professionelt firma til at stå for udskiftning af vinduer og døre i Sorø, Ringsted, Slagelse og omegn, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder:

  • ​Levering
  • Montering
  • Udskiftning
  • Glarmesterarbejde

​Lad os stå for din udskiftning af vinduer og døre

Udover at skifte hele vinduer og døre tager vi os også af glarmesterarbejde. Vi har mere end 25 års erfaring i arbejdet med vinduer, døre og ruder. Derfor kender vi også til diverse løsninger og kommer gerne med forslag til din vinduesopgave.

​Vi sørger altid for i samarbejde med kunden at finde vinduer og døre, der passer til bygningens udtryk, når du skal have lavet en udskiftning af vinduer og døre.

Lindrup Byg Aps

Lindrup Byg Aps udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde med fokus på det gode håndværk og med kunden i centrum. Vi tilbyder vores hjælp til både private og erhverv på hele Sjælland, primært i lokalområdet Ringsted, Sorø og Slagelse.

Skal vi bygge for dig?

Kontakt os på tlf. 57 80 71 35 eller 20 29 82 88
Du kan også skrive til os her: send os en besked

Vi er omfattet af

Kontakt Lindrup Byg

Har du brug for professionel rådgivning eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre så kontakt os allerede i dag.

    Vi er medlem af

    Følg os på Facebook